Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Nostradamus számos előrejelzése igaznak bizonyult. Mind az egyszerű embereket, mind a kutatókat megdöbbentette a pontosság, amellyel Nostradamus látta a jövőt.

Nostradamus több mint 450 évvel ezelőtt halt meg, de vannak 2010-re, sőt még ennél is távolabbra vonatkozó jóslatai. Nostradamus azt jósolta, hogy 2020 a "vallási fanatizmus" éve lesz.

Szerinte éppen a III. világháború napjait éljük, amely 2015-ben kezdődött, és 2023-ig tart majd, és ennek oka éppen ez a vallási fanatizmus. Jóslatai valóban katasztrofálisak, mivel eszerint 2023-ig a világ népességének körülbelül 1/3-a elpusztul, és ez egyes országokat jobban érint majd, mint másokat.

Nostradamus 2020-ra vonatkozó előrejelzései aggodalomra adhatnak okot a beköszöntő év alakulásával kapcsolatban.

Az amerikai elnökválasztás

Az egyik 2020-as prófécia állítólag arra vonatkozik, hogy Donald Trump ismét megnyeri az elnökválasztást. Nostradamus Trumpról, mint olyan politikusról beszél, aki konfliktusokat és cselszövéseket kavar fel, és a veszély "királya".

Pusztító földrengések

A próféta erőteljes földrengéseket jósolt. Ezen földrengések egyike Kaliforniai állam elsüllyedéséhez vezet majd, ez a földmozgás pedig valamikor június 18-a és július 12-e között várható. Egy másik erős földrengés Törökországban várható, ennek erőssége eléri a 7-es, vagy akár a 7,4-es nagyságrendet is.

Brexit

A Brexit egy birodalom bukását okozza. Az Európai Unióból való kilépés Anglia gazdasági összeomlását idézi majd elő. A döntés történelmi jellegűnek bizonyul, és Nagy-Britannia széteséséhez vezethet, mivel Wales, Skócia és Észak-Írország nem ért egyet az EU-ból való kilépéssel.

Angliának új királya lesz

Nostradamus négysorosából nem derül ki egyértelműen, hogy II. Erzsébet királynő halála miatt, vagy valami más miatt kerül új király a trónra.

Pusztító erdőtüzek

Ez a jelenség Európában is példátlan mértékeket ölt majd, például Görögországban és Horvátországban.

Portugáliát, Spanyolországot, Hollandiát, Németországot és Franciaországot tikkasztó hőség fojtogatja majd.

Amerikát is elemészti a hőség és a tűzvészek, amelyek Új-Mexikóban, Palm Springsben és Los Angelesben tombolnak majd.

Rekordszámú vihar várható

A 2020-as évben rekordszámú vihar várható, amelyek többsége orkán erejűvé fokozódik. Amerika a valaha volt legerősebb tornádók áldozatává válik. A tornádók némelyikének átmérője 1,6 km lehet, 50 km-es távolságon is végigsöpörhetnek, és a szélsebesség meghaladja a 320 km / órát.

Az óceánok szintje drámai mértékben emelkedik

Nostradamus egy másik négysorosa szerint a tengerek, óceánok szintje vészjóslóan megemelkedik. A növekedő vízszint hurrikánokat, árvizeket okoz majd, ez pedig új menekülthullámot indít el, az ivóvíz-és élelmiszerválság pedig új globális konfliktusokhoz vezet.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!