Szerencsére a színésznő megőrizte a lélekjelenlétét és a tűzoltók is hamar a helyszínre értek.


Kigyulladt Papadimitriu Athina háza vasárnap. Az egyedül élő színésznő maga hívta ki a tűzoltókat, miután hatalmas zajra ébredt.

– nyilatkozott a színésznő a Borsnak.

„Mivel elmúltam 65 éves, és egyedül élek a falu végén, így nemrég megrendeltem a Gondosórát, amit azóta a kezemen hordok. Nem hittem, hogy ilyen hamar használni is fogom, de most felavattam. Meglepetésemre a gomb megnyomása után már a vonalban is volt a diszpécser, miközben a másik fülemen a tűzoltókkal beszéltem, ráadásul közben a tűzjelző is megszólalt!” – tette hozzá.

A 69 éves színésznő azonnal becsukta az ajtót, amint elhagyta a házat, így a tűz oxigén nélkül maradt, és nemsokára ki is hunyt.

„Így is hatalmas a károm, de konkrétumot majd csak a biztosító tud mondani. Cserélni kell a bojlert, a vezetékeket, s úgy néz ki, a kazánt is és mindent, amit a tűz tönkretett. Most napokig nem lesz áramom, így vizem se. Mondanám, hogy romantikus a gyertyafény, de áram nélkül nem sok mindent tudok csinálni. Pár éve előrelátó voltam, és építtettem egy téglakályhát, hiszen én a kazánban is fával fűtök, amit most használok is, hogy ne fagyjanak el a csövek, a vezetékek. Szerencsére Elektra lányom három házzal odébb lakik, aludni átmegyek hozzá” – mondta el Papdimitriu Athina a Borsnak.

(via Blikk)

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!