Őrjöngést rendezett két, alkoholtól és kábítószertől eszét vesztett brit férfi, akiknél azért szakadt el a cérna, mert nem voltak elégedettek a kiszállított étellel.


A 46 éves Paul Burton és a 38 éves Nathan Turner túszul ejtett egy ételfutárt, mert az általa kiszállított csirkés kebab hideg volt, és egy saláta is kimaradt a rendelésükből. A válium hatása alatt álló brit férfiak ámokfutásának a rendőrség mesterlövésze vetett véget – de még ezután is volt meglepetés az őrült sztoriban.

Turner a Facebookon élőben is közvetítette az emberrablást.

„Szeretnék bejelenteni egy bűncselekményt, mert ellopták a salátámat, és ellopták a hőt a kebabomból” – mondta a 38 éves férfi, aki aztán társával nem is engedte el az ételfutárt.

A két férfi lakásához rendőrök érkeztek, akiket Burton távcsöves puskával fogadott, és azt mondta nekik, hogy azonnal lelövi őket, ha átlépik a küszöböt.

A hatóságok megállapították, hogy az eset előtt Burton és Turner nagy mennyiségű alkoholt és váliumot fogyasztott. Emellett a lakásukban különféle gyíkokat és kígyókat is találtak, köztük például egy négyméteres pitont. A hüllőket elszállították az állatvédők.

Forrás: RTL, Mirror


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!