A rapper állítólag úgy viselkedett párjával, hogy ő kénytelen volt a hatóságokhoz fordulni. Nem ez volt az első botrány a kapcsolatukban.


A Story.hu értesülései szerint szombat hajnalban nem várt fordulatot vett L.L. Junior és barátnője, Dárdai Blanka kapcsolata. A szenvedélyéről ismert rapper állítólag úgy viselkedett a 25 éves énekesnővel, hogy Blanka végül kétségbeesésében a rendőrséghez fordult segítségért. A környékbeliek felbolydultak az események miatt, hiszen jól ismerik a művészpárt.

– árulta el egy neve elhallgatását kérő lakó a Story.hu-nak.

A portál nemrégiben arról számolt be, hogy L.L. Junior a TV2 hamarosan induló műsorából, az Ázsia Expresszből ki akarja vágatni durva viselkedését, amely pont Dárdai Blankával való közös szereplésük alatt történt. Így a történet kapcsán a Blikk is kérdéseket intézett a BRFK Kommunikációs Osztályához, akik megerősítették a híreket: „A ma hajnali órákban egy Budapest XIII. kerület, Pozsonyi utcai lakásból érkezett bejelentés a Tevékenység Irányítási Központhoz, a BRFK járőrei a helyszínre mentek és intézkedtek. A BRFK XIII. Kerületi Rendőrkapitányság ezt követően magánlaksértés gyanúja miatt indított eljárást, gyanúsítotti kihallgatás az ügyben eddig nem történt, személyi sérülés nem keletkezett.”

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!