Sokan sajnálják, hogy az éneklés befejezése mellett döntött, de megértik az indokait. Ugyanakkor arra hívják fel a figyelmét, hogy érdemes lenne akár szakember segítségét is igénybe venni, hogy megtanulja szeretni önmagát.


Mi is hírt adtunk róla, hogy Tóth Andi közösségi oldalán bejelentette, hogy abbahagyja az éneklést. Ez azt jelenti, hogy nem ad ki új dalokat, és koncertezni sem fog. Azt viszont nem akarja megígérni, hogy soha többé nem fog már énekelni, mert ezt nem tudja megtenni. A sztár tervei között szerepel, hogy ruhamárkát alapít, és egy zenei kiadóügynökség kreatív igazgatójaként fog dolgozni.

A videós bejelentkezéshez özönlenek a kommentek.

„Nem az éneklést kellene abbahagyni/feladni, hanem a social médiás/bármilyen közszereplést, ha ennyire megterhelő számodra! Nem kéne kivágnod a nyelved...a kommunikációs csatornád! Ugyanis senkinek a világon nincs joga téged/neked bántani/rosszat okozni azért, hogy neki bármilyen módon jobb legyen! De még úgyis fiatal vagy és majd rájössz hogy mivel érdemes igazán foglalkozni. Ez egy nagyon kicsi piac, ahol te próbálsz érvényesülni. Ha most nem itt lennél, már M.Carrey/Lady Gaga szintű sztár lennél...minimum! Szóval, *arni bele...persze ha már tudsz. Az számít ami nekünk számít, mert nekünk kell vele együtt élni!”

„Vigyázz a Lelkedre! Énekelj sokat, és ha elég erős vagy, oszd meg velünk, a világgal. Nekem 2 számod is sok erőt adott az elmúlt 4 évben! A Parkban és a Kímélj… Sajnos nagyon gonoszak manapság az emberek, de én nagyon drukkolok Neked, hogy az a boldog lány legyél akit a Parkban című klipben játszottál!”

„Andi az egyik legjobb hangú énekesnő vagy Magyarországon. Teljesen megértem az érzéseidet, nézzük meg kik a vezetői hazai előadók ma kis hazánkban, itt erre van igény... én kérek elnézést egy-két kivételtől eltekintve. Egy picit se érezd magad rosszul emiatt, hiszen a "zene az kell..."! Én borzasztóan sajnálom hogy így döntöttél és azt is sajnálom hogy ilyen fiatalon és tehetségesen ezt kell/kellett megélned, miközben a szíved, lelked a zene.”

„Van ház, van kutya, van partner, van pénz, szereted a munkád, él az anyukád, egészséges vagy, bizonyitottan, elismerten tehetséges vagy a táncban, énekben, színészetben és ha mind ez, csak egy kicsit is számít, akkor pro-kontra alapon sokan nem fognak megérteni! Viszont, ha te magaddal elcseszel, mindezek után amit felépítettél magad körül, az szerintem HIBA! Szívj egy cigit, búj oda a kutyusodhoz hívd fel anyukád, puszild meg a Petit, szívj friss levegőt, hanyagold az alkotoi munkát (mert van ilyen, h a zenében "szünet), csináld amit szeretsz! Szerintem.”

A legnagyobb jóindulattal írom, h muszáj lenne szakember segítségét kérned. Amíg Te magadat nem szereted, miért várod, h mások szeressenek? A tudatalattid ugyis tiltakozni fog ellene... hiszen az a program fut benned, h nem vagy szerethető.”

„Ha megengeded, leírom, valahogy próbáld megszeretni magad, mert te egy végtelenül szerethető ember vagy! Nem kell bizonyítanod senkinek, magadon kívül és a legszűkebb környezeteden kívül, akiktől szintén megkapod a szeretetet! Ha úgy érzed, hogy besokalltál az énekléssel jogod van szüneteltetni, amíg úgy érzed, hogy elég! Az emberek nagy része felületes, azt sem tudják mi az érzelem, nemhogy az empátia és nem fogják fel azokat az érzelmi hullámokat, amik benned vannak! Viszont a kritikai érzékük az empátia hiányával egyenesen arányosan növekszik, ezért nem kell hogy érdekeljen a negatív kritizálók véleménye... Andikám, a boldogság a pillanatok megélése, amit tanulni lehet és kell is! Nagyon szuper a kreatív igazgatóságod! Próbáld meg élvezni! És ha nem megy egyedül keress szakember segítséget, de szeresd meg magadat!”

„Olyan szomorú, ami veled történik és, hogy magyarázkodnod kell a művészeted miatt. Túl tehetséges és egyedi vagy a szürke és savanyú Magyarországon. Vigyázz a lelked épségségére.”

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!