Egyelőre nem ismertek a fiatalember halálának körülményei, ezért nem zárható ki, hogy bűncselekmény történt.


A gyászoló édesanya, Erzsébet meggyőződéssel állít: a fia nem önszántából ugrott le az egyik tízemeletes panelház tetejéről Tatabányán négy hónappal ezelőtt.

A 23 éves korában elhunyt férfi történetét a Blikk idézte fel: a fiatalember holttestére tavaly szeptember 13-án találtak rá egy panelház aljában. S bár a rendőrség szerint nem történt idegenkezűség, Erzsébet nyomozásba kezdett, mert biztos abban, hogy a gyermekét megölték.

- erősítette meg a lapnak dr. Horváth Sándor, a Komárom-Esztergom Vármegyei Főügyészség szóvivője.

A Blikk megszerezte az ügyészség január 8-án kelt határozatát, amelyben egyértelműen az áll, hogy a nyomozó hatóság feljelentés elutasításáról szóló határozata több okból megalapozatlan. Hozzátéve: egyelőre nem ismertek a fiatalember halálának körülményei, ezért nem zárható ki, hogy bűncselekmény történt.

A lap szerint Zsolt rossz társaságba keveredett, a halála előtt többekkel is konfliktusa volt. A családja szerint elszámolási vita állt a háttérben, amit mindenképpen rendezni akart. A halálba pedig éppen azon férfi házának tetejéről zuhant, aki állítólag becsapta őt.

– A rendőrök nem derítették fel kellő alapossággal, hogy a fiam közvetlenül a halála előtt kikkel volt, illetve hogyan került fel a tízemeletes ház tetejére. Nem hallgattak ki tanúként sem engem, sem az élettársamat, de a ház lakóit sem, akik információkkal rendelkezhetnek a gyerekem halálának körülményeiről – magyarázta a lapnak a gyászoló anya, Erzsébet. Szerinte a gyermekét meggyilkolták.

– tette hozzá Erzsébet, aki kétmillió forintot is felajánlott annak, aki érdemi információval tudja segíteni a nyomozást.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!