Vasárnap este az MSNBC lejátszott egy szegmenst Amerika még mindig rémes állapotban levő igazságszolgáltatási rendszeréről, amiben John Legend is megszólalt. Nemrég elfogadtak egy új törvényt, a First Step törvényt, aminek értelmében nem erőszakos bűncselekményekkel elítélt bűnözők például tanfolyamok elvégzésével csökkenthetik a büntetésüket, meg több olyan módon, amivel bizonyítani tudják, hogy képesek visszaintegrálódni a társadalomba.


Tonight at 7pm PT/10pm ET, I will be joining @LesterHoltNBC for an @NBCNews Town Hall on @MSNBC to discuss our country's broken criminal justice system. Follow @LetsFreeAmerica to learn more about my work to end mass incarceration. #JusticeForAll pic.twitter.com/9DFySXsgDY

- John Legend (@johnlegend) 2019. szeptember 8.

A szegmens során ugyan megemlítették Donald Trumpot, elismerve az érdemeit, hogy végül aláírta ezt a törvényt, ugyanakkor megsértődött, amiért nem dicsérték érte jobban, számol be róla a DailyBeast. Úgyhogy elkezdett a szokásos módon Twitteren panaszkodni, beszólva többek közt a szegmensben szereplő Legendnek és feleségének, Chrissy Teigennek.

Én írtam alá a törvényt, senki más, a Republikánusok pedig több dicséretet érdemelnének. De most, hogy elfogadták, emberek, akiknek nagyjából semmi közük nincs hozzá, learatják a babérokat. Olyan emberek, mint az az unalmas zenész, John Legend, meg a mocskos szájú felesége, arról beszélnek, hogy milyen jó ez a törvény, de nem láttam őket a közelben, amikor elfogadták.

….musician @johnlegend, and his filthy mouthed wife, are talking now about how great it is - but I didn't see them around when we needed help getting it passed. "Anchor"@LesterHoltNBC doesn't even bring up the subject of President Trump or the Republicans when talking about….

- Donald J. Trump (@realDonaldTrump) 2019. szeptember 9.

Legend válaszként Trump feleségének, Melania Trumpnak üzent, arra kérve, hogy dicsérje már többet a férjét, mert nyilvánvalóan hatalmas szüksége lenne rá.

Képzeld el, hogy te vagy az elnöke egy teljes országnak, és azzal töltöd a vasárnap estédet, hogy dühösen nézed az MSNBC-t, reménykedve, hogy valaki, bárki dicsérni fog. Melania, kérlek dicsérd ezt az embert. Szüksége van rád. Az országunknak szüksége van rád, Melania.

Your country needs you, Melania

- John Legend (@johnlegend) 2019. szeptember 9.

Teigen is reagált, akit csak mocskos szájú feleségként emlegetett Amerika elnöke, méghozzá ehhez híven, kiemelve, hogy mennyire gyávaság, hogy úgy támadja őt, hogy meg sem jelöli a posztban. Egyébként Trump két éve letiltotta Twitteren Teigent, így az amúgy se láthatná a tweetjeit.

Lol, mekkora egy beszari csicska. Mindenkit bejelölt, csak engem nem. Hatalmas elismerés, elnök úr. A legjobb része a tweetjében, hogy én szó szerint nem is szerepeltem a műsorban, még csak meg sem voltam említve. Kuncogok az értelmetlen említésemen, mert nem bírta megállni, hogy egy csicska legyen.

lol what a pussy ass bitch. tagged everyone but me. an honor, mister president.

- christine teigen (@chrissyteigen) 2019. szeptember 9.

the absolute best part of his tweet is I literally didn't speak in the special, nor was I mentioned. I'm cackling at the pointless addition of me because he cannot not be a bitch pic.twitter.com/9ZkV7bh4FA

- christine teigen (@chrissyteigen) 2019. szeptember 9.

Ezután nem sokkal arra bátorította követőit, hogy népszerűsítsék a #BeszariCsicskaElnök hashteget, amit olyan sokan megosztottak, hogy egy ideig az egyik leggyakrabban használt hashteg lett a Twitteren, felkerülve a trending oldalsávba a platformon.

no guys no please do not make this trend, for it is my fight with #PresidentPussyAssBitch, not yours!!!!!! https://t.co/hSJ0UxjbaO

- christine teigen (@chrissyteigen) 2019. szeptember 9.

Kiemelt kép: Kevin Mazur/VF19/WireImage


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!