Az arizonai autópályán történt karambolban a 24 éves kismama a helyszínen életét vesztette, míg férje a kórházban, a harmadik életmentő műtétje után halt meg.


A Utah államban élő Parker és Chloe Stott családjukhoz tartott bejelenteni, hogy babát várnak, amikor az arizonai autópályán, Phoenix közelében súlyos autóbalesetet szenvedtek december 20-án. A nő a helyszínen, férje később a kórházban halt bele sérüléseibe.

A fiatal amerikai házaspár barátai szerint a 24 éves Chloe nagyjából 10 hetes terhes lehetett, amikor Parkerrel karácsony előtt útnak indult, hogy elmondják az örömhírt a közeli hozzátartozóiknak. Mindketten vállalkozóként dolgoztak.

Férje túlélte a karambolt, de életveszélyes sérüléseket szenvedett, testének jelentős része összeégett, a kórházba szállítása után két életmentő műtétet hajtottak végre rajta. December 23-án átesett egy újabb műtéten, de a szervezete annyira legyengült, hogy nem maradt esélyes a felépülésre, és nem sokkal később ő is meghalt.

„Bármennyire is szomorúak vagyunk Parker elvesztése miatt, aki rendkívül pozitív hatással volt sok ember életére, és sok boldogságot adott nekünk itt, a Földön, annyira hálásak vagyunk Isten irgalmáért, hogy megszabadította őt a további fájdalmaktól, és együtt lehet Chloéval és a gyermekükkel egy jobb helyen” – írta a férfi családja az Instagramon.

Forrás: New York Post


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!