Tóth Norbert a Juta-Toponár megyei első osztályú mérkőzésen lett rosszul, a kiérkező mentőknek még sikerült újraéleszteniük, azonban a kórházba szállítása után elhunyt.


Félbeszakadt a Juta-Toponár megyei első osztályú mérkőzés szombaton, miután a jutai játékosedző, Tóth Norbert rosszul lett, és újra kellett éleszteni - írja a Sonline.hu.

Az 53 éves férfi azután lett rosszul, hogy 2-1-es hazai vezetésnél gólt szerzett, ezt követően azonnal az öltözőbe ment, ahol egyik játékostársa már a földön fekve talált rá.

"Előző héten még a jövőt tervezgettük, de ezek a tervek sajnos már nem válhatnak valóra. Azt a 11 évet, amelyet a csapat mellett töltöttél játékosedzőként soha nem felejtjük! Szerettek és tiszteltek játékostársaid, a sportnak, a munkádnak és kiváló egyéniségednek köszönhetően nagyon sok barátot szereztél. Úgy mentél el, amilyen voltál, nagyon sok örömöt szereztél a szurkolóknak a góljaiddal, és az életed utolsó mérkőzésén is Norbis góllal búcsúztál" - búcsúzott tőle Juta község a Facebookon.

Ma este 21:00 órakor gyertya gyújtásával emlékeznek Tóth Norbertre a Jutai Sportegyesület öltözőjénél.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!