Egy Daalarna ruhában mondta ki a boldogító igent. Az énekesnő azt is elárulta, hogy két nappal a lagzi előtt még az is kérdéses volt, hogy lesz-e egyáltalán esküvő.


Miközben Tóth Gabi magánélete romokban hever a válása után, nővére, Vera élete talán legboldogabb időszakát éli. Az énekesnő ugyanis augusztus első hétvégéjén titokban férjhez ment szerelméhez, Pauli Zoltánhoz.

Vera a Story Magazinnak most megmutatta az esküvői ruháját, és több részletet is elárult a lagziról, amit az időjárás miatt az utolsó pillanatban teljesen át kellett szervezniük.

„Eredetileg Palkonyán, a hegy tetején, a szabad ég alatt szerettünk volna megesküdni a barátaink, a Haraszti család borbirtokán. A dekorosunk, Anita segítségével már mindent kiválasztottunk, lefoglaltunk, megrendeltünk, kompletten összeraktuk az egész lakodalmat, csakhogy két nappal az esküvő előtt az egész addigi munkánk dugába dőlt.

- mondta az énekesnő. Így az egész eseményt kompletten át kellett szervezniük, sőt még az is kérdésessé vált, hogy lesz-e egyáltalán esküvő.

Vera bevallása szerint „önkívületi állapotba” került, fogalmuk sem volt, mihez kezdjenek, mindössze két nappal a tervezett lagzi előtt.

„Végül Benes Anita, a Daalarna vezető tervezője és egyben a menyasszonyi ruhám megálmodója segítő kezet nyújtott, és a férjével együtt akcióba léptek. Ha ők nincsenek, esküvőnk sincs! Nagyon hálásak vagyunk nekik” - mondta Vera. Az esküvőt Tóth Gabiék szentendrei házában tartották meg, Anita pedig teljesen átvarázsolta a dekorációt és a berendezést.

Vera a húgát Gabit, az unokahúgát, Hannarózát, egyik barátnőjét, Vikit, párja testvérét, Anitát, a férje unokahúgát, Noémit és egy barátnője kislányát, Adélt kérte fel koszorúslánynak. A készülődés az énekesnő elmondása szerint fantasztikus hangulatban telt: „a gyerekek játszottak, szaladgáltak, mi pedig pezsgőztünk, nevettünk, jókat beszélgettünk”.

Vera még azt is elárulta, hogy a csokrát poénból nem a lányok, hanem a fiúk felé dobta. Igaz, mindenki elszaladt, és végül senki nem kapta el, de ők jót nevettek.

- mondta Vera.

(Forrás: Sassy)


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!