Az énekesnő szerint a „NER-énekesnő, meg az Orbán Viktor nem tudom mijéből kilógó valami olyan alacsony szint, amivel nem éri meg foglalkozni”.


Igyekszem Tóth Gabinak megmaradni, de nem könnyű ebben a karaktergyilkosságban, amiben vagyok két éve - mondta az énekesnő egy budapesti beszélgetésen.

A Telex beszámolója szerint körülbelül 30 ember gyűlt össze a Scruton kávézóban, ahova egy életút-beszélgetésre hívták meg Tóth Gabit. Az énekesnő itt többek közt kifejtette, hogy

A szám Kásler Miklós Magyarságkutató Intézete által grundolt Pozsonyi csata című animációs film promóciójaként készült el. A film azonban nem aratott túl nagy sikert részben alacsony technikai színvonala miatt, ami a 20 évvel ezelőtti videójátékok szintjét idézte.

„Azt tudtam, hogy ez egy ismeretterjesztő film lesz az iskolásoknak. Azt mondtam, csináljuk, főleg, ha a gyerekekről van szó. Ekkora naivitással vágtam vele. Akkor jött egy iszonyatos cunami, azt sem tudtam, hova nézzek. Talán két fokkal ez tovább lett tolva, mint kellett volna” - mondta az énekesnő.

A következő löket Tóth szerint rögtön ezután jött, amikor „felkértek önkéntes hírnöknek” a Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszusra.

Azt Tóth Gabi is elismerte, hogy ő sem volt fejlett, nem tudta magát megvédeni:

Azt is elmondta, hogy már „teljesen kizárta” a médiát az életéből, legalábbis azokat a lapokat, ahol róla neki nem tetsző dolgokat írnak le.

- mondta az énekesnő. Ugyanakkor azt is hozzátette: bárkivel szívesen leül beszélgetni, nem fél a rossz kérdésektől.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!