Az is megfordult a fejében, hogy esetleg lavórban kell majd fürödniük.


Néhány hete a Család.hu oldalon vezetett blogjában osztotta meg az örömhírt Tóth Gabi, hogy – elhagyva a fővárost – a Dunakanyarban álmai otthonába költözik párjával, Krausz Gáborral és kislányukkal. Akkor az énekesnő azt is írta, hogy a lakáshitelből megvett és felújított új otthon egyértelműen a felnőtté válás jele.

Bár Krausz Gábor nemrég képet is megosztott arról, hogy milyen jól haladnak az építkezési munkálatok, most mégis úgy tűnik, azért a boldogság nem teljesen felhőtlen.

Gabi a Story Magazinnak elárulta:

„Ha más nem, még a földön alszunk majd, és lavórban fürdünk, de ott leszünk együtt, és ezzel egy gyermekkori álmom válik valóra” – tette hozzá a kormány rendezvényein gyakran feltűnő énekesnő.

Arról beszélt a lapnak, hogy az első hitel felelősségétől „picit betojt”, mert a hiedelemmel ellentétben az ő szakmájuk elég bizonytalan, de legalább ciklikus – szemlézte az RTL.

– fogalmazott Tóth Gabi, akinek karórájáról tavaly egy szakértő kiderítette, hogy körülbelül 7 millió forintot ér.

Férje, aki éppen forgat, mindebből csak annyit érzékel, hogy Gabi "idegbeteg", és mire Krausz hazaér, „úgy rogyok össze, mint egy rongybaba” – mondta a lapnak az énekesnő.

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!