Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Krausz Gábornál kiütötte a biztosítékot Schobert Norbi mai kijelentése.

Schobert Norbi ma olyan kijelentést tett egy Facebook videóban, amelyre az egész ország felkapta a fejét. A fitneszguru szerint azért mennek tönkre a családok, mert a nők szülés után felszednek pár kilót, így a férfiak már nem kívánják többé őket, és csinosabb nők után néznek. Schobert Norbi teljes beszédét itt nézheted meg, erre reagált most Tóth Gabi párja, Krausz Gábor.

"Ezúton Szeretnék elnézést kérni minden Nőtől azért amit ez hímsoviniszta, nárcisztikus faszkalap kiböfögött két lowkarb kakaósló(…) között. Kikérem magamnak és azt hiszem valamennyi férfitársam nevében, ez csupán egyetlen degenerált ember megnyilvánulása amivel nem tudok azonosulni és azt hiszem ezzel nem vagyok egyedül. Szégyen, hogy 2020ban egyáltalán van olyan lény aki így gondolkozik. Ha pedig mégsem és csak figyelemfelkeltés akkor pedig még nagyobb gyász(…).
Férfiként, férjként, apaként, EMBERKÉNT kikérem magamnak!"
- írta Krausz Gábor közösségi oldalára.

View this post on Instagram

Ezúton Szeretnék elnézést kérni minden Nőtől azért amit ez hímsoviniszta, nárcisztikus faszkalap kiböfögött két lowkarb kakaòslòfasz között. Kikérem magamnak és azt hiszem valamennyi férfitársam nevében, ez csupán egyetlen degenerált ember megnyílvánulása amivel nem tudok azonosulni és azt hiszem ezzel nem vagyok egyedül. Szégyen, hogy 2020ban egyátalan van olyan lény aki így gondolkozik. Ha pedig mégsem és csak figyelemfelkeltés akkor pedig még nagyobb gyászfasz. Férfiként, férjként, apaként, EMBERKÉNT kikérem magamnak!

A post shared by G à b o r K r a u s z (@gabor.krausz) on


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!