Az énekes és szerelme együtt léptek fel a hétvégén Győrben. A nézők nagyon szerették a produkciót, Gabi pedig elárult néhány dolgot a kapcsolatukról.


Ahogy arról mi is beszámoltunk, együtt lépett fel az Audi Arénában, az I. Győri Bálon Tóth Gabi és párja, Papp Máté Bence.

Az énekesnő a Blikknek arról mesélt, hogy hatalmas szeretettel fogadta őket a közönség.

„Mindketten színpadi emberek vagyunk, hatással tudunk lenni a közönségre: a visszajelzések pozitívak, sok gratulációt kapunk, az ő szavaik bizonyítják számunkra, hogy valamit jól mégis csinálunk” – mondta a lapnak az énekes.

Az előadás után többen odamentek hozzájuk, és gratuláltak a produkcióhoz.

Gabi már sejteni véli, mit rontott el a kapcsolatuk kommunikálásában, és miért nem voltak túl elfogadóak az emberek az első időszakban.

„Talán azt a hibát követtem el, hogy sokáig nem nyilatkoztam, ezáltal olyanok szólaltak meg a magánéletemről, akik nem tudtak rólam semmit. Jó érzés tapasztalni, hogy ilyen nagy szeretettel fogadnak, úgy érzem, most már sokkal nyugodtabb körülöttem minden, mint volt” – fejtegette az énekes. Kiderült az is, hogy az összhang kettejük között nagyobb szinte már nem is lehetne. Egymást tanítják, és az is kiderült, kinek van könnyebb dolga a másikkal:

— árulta el a Blikknek Tóth Gabi.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!