Fennállásának 20. évét ünnepli a Terror Háza egész héten, szombaton pedig ingyenes koncerttel zárják le az eseménysorozatot. A szabadtéri színpadon fellép a Kerekes Band, Radics Gigi, Vastag Csaba, és Tóth Gabi is.

Kapcsolódó

Tóth Gabi és Radics Gigi is fellép a Terror Háza 20. évfordulójára rendezett ünnepségen

Csak győzzék kivárni az érdeklődők a szombatot.

Tóth Gabi az esemény kapcsán a Mokkában nyilatkozott a koncert szervezőjével, Szabó Lászlóval. A szervező elmondta, hogy olyan előadókat hívtak a színpadra, akik képesek megszólítani a fiatal korosztályt, és nem csak a zenéjükkel, de a mondandójukkal is rávezetik a közönséget, hogy érdemes és kell is ismerni a saját múltunkat.

Az énekesnő néhány napja a Facebook oldalán osztott meg egy családi történetet, melyben arról írt, hogy a nagymamája a mai napig nem mer telefonon beszélni a a fiatalkoráról, azaz a kommunista diktatúra évtizedeiről. A mai műsorban szintén elmondta, hogy a nagyszülei annak idején nem gyakorolhatták szabadon a vallásukat, titokban házasodtak össze, és a szüleit is titokban keresztelték meg. Hozzátette, hogy a szombati rendezvény lényege, hogy a hálát adjanak azért, hogy a nagyszüleik világához viszonyítva egy szabad és nyugodt helyen élhetnek, amiért a felmenőik megküzdöttek.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!