Az embereket az bosszantja, hogy Gabi nagyon hamar túllett a 6 éves kapcsolaton, és meg sem próbálja leplezni boldogságát, miközben Krausz Gábor állítólag sokkal jobban megviselte a szakítás.


Ahogy arról vasárnap beszámoltunk, félbe kellett szakítani Tóth Gabi koncertjét, aki a Városligeti Mentőnapon adott kisebb koncertet, mert az énekesnő kétszer is elérzékenyült a Szeretni jöttem című dal közben.

Az eseményen Gabi kis híján összetalálkozott volt párjával, Krausz Gáborral, aki zsűri volt a helyi főzőversenyen, de a sztárséf még azelőtt elhagyta a helyszínt, hogy az énekesnő fellépett volna.

A Blikk kérdésre Krausz szűkszavúan csak annyit válaszolt, hogy jól sikerült a rendezvény, majd elsietett a helyszínről. A lapnak ugyanakkor nyilatkozott az énekes egyik közeli ismerőse. Ő azt állította,

Sokak szerint ugyanis nem a válás ténye a baj, hanem hogy a jelek szerint a sztár pillanatok alatt túlvolt a 6 éves kapcsolaton, és meg sem próbálja leplezni a boldogságát új szerelmével, miközben Krausz Gábor a hírek szerint sokkal jobban megszenvedte a szakítást.

– árulta el a Blikknek egy bennfentes.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!