Az énekesnő szerint a közönség is úgy gondolja, hogy megérdemelte az év női előadójának járó díjat, amit a szombati Petőfi Zenei Díjátadón vett át.


Tóth Gabi TikTok-oldalán egyenként mutatta meg a pályafutása során elnyert korábbi díjait, miközben a Petőfi Zenei Díj kapcsán azt bizonygatta, nem csak állami tévés elismerései vannak.

Ahogyan beszámoltunk róla, hetedik alkalommal adták át a Petőfi Zenei Díjakat szombaton.

A díjat annak idején Fluor Tomi ötlete alapján hívták életre, a Wellhello rapper pedig az alábbi szavakkal kommentálta a szombati gálát a Twitteren: „Megveregetik egymás vállát az elvtársak, a popzene meg közben elszalad és bizonyít úgy igaziból is. Mert az sajni demokratikus és liberális.”

„Tegnap átvettem a Petőfi Zenei Díjátadón az év női hangja kategóriában az elismerést, én győzhettem, ez nagyon jólesett nekem, nagyon köszönöm! Hiszen a közönség szeretetét élvezhetem, a koncerteken találkozunk. Ott megvan egyből a reakció és a visszaigazolás, a szakmai elismerés viszont mindig egy plusz, hogy jó úton vagyunk és menjünk előre, jók ezek a zenei vonalak. Úgyhogy nagyon hálás vagyok, köszönöm” – mondta az énekesnő a videóban.

„Voltam és vagyok húsz éve, nem csak állami tévés díjaim vannak” – mondta.

@tothgabiofficial Nem “kenyerem” a dicsekvés.. most sem ez volt a célom, csupán visszatekintés gyanánt…. Nélkületek ezek a díjak nem lennének❤️ Köszönöm mindenkinek❤️ #fyp✨❣️ ♬ eredeti hang - Gabriella Tóth


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!