Az énekesnő azt is elárulta, már az elején érezte, hogy nem lesz tartós a kapcsolatuk volt férjével, aki nehéz életből érkezett, számos problémával.


Bár első házassága válással végződött, mégis hisz benne - árulta el Tóth Gabi a Mutasd magad című műsorban Ágai Kis Andrásnak:

Az énekesnő bevallotta, hogy már nem tervez előre. "Nem tudom, mi lesz, nem tudom, meddig lesz, élek és nem is tervezek, hanem hiszek abban, hogy velem ez megtörténik és megadatik majd nekem" – mondta.

Arra a kérdésre, hogy tudta-e már az elején, hogy nem fog működni a házassága Krausz Gáborral, azt mondta, hogy igen:

"Abszolút. Nagyon más filmet néztünk az életről, ami miatt voltak konfliktusaink. De nagyon bírtam a humorát és azt, hogy törekedni akart arra, hogy jobb ember legyen".

Az énekesnő emlékeztetett rá, exférje a könyvében is megírta, hogy nehéz életből érkezett. Nem volt könnyű őt támogatni és megtanítani arra, hogy milyen egy családban élni.

"Nagyon magányosan élt, drogos, játékfüggő múlttal, úgyhogy ez egy nagyon nagy csomag volt, amibe picit beletörött a bicskám" – mondta a műsorban.

Volt férje többször is kérte, hogy adjon neki új esélyt, de a végén az énekesnő már úgy érezte, hogy eljött az idő, lezárni a kapcsolatot.

"Ahogy az esélyek fogynak, elfogy a lélek, ami a gyerek rovására megy. Mindenképp a gyerek szívja ilyenkor meg, akárhogy nézzük, és azt be kellett látni, hogy nem jó".

Annak örül, hogy gyermeke apja megtalálta a boldogságot Mikes Anna mellett, akit lánya is kedvel és hozzá jár táncórákra is.

"Annánál profibb nincsen, nagyon szeretem őt és nagyon összeillenek Gáborral, még külsőleg is hasonlítanak egymásra. Kívánom, hogy legyenek boldogok" – mondta Tóth Gabi.

Forrás: Blikk


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!