Tóth Andi a százezer követőjének péntek este megmutatott - fizetett reklámposztban - egy fotót arról, miként vásárol egy boltban diétás termékeket. A képhez azt írta:

A shopping ????????‍♀️ A @szafi_fitt mindig jó motiváció, mert a képen mutatja milyen alakom nem lesz soha????♥️ Imádom????????
#szafi #szafifitt #reklam #shopping #glutenfree #brunette

Itt a poszt:

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Tóth Andi (@tothandi.andee) által megosztott bejegyzés, Júl 17., 2020, időpont: 9:15 (PDT időzóna szerint)

Itt pedig a lényeg, a Tóth teste mellett meggörbült polcok:

Fotó: Instagram/Tóth Andi

Tóth Andihoz hasonlóan a kép láttán én is megnyitottam a photoshopot, azonban én visszatoltam a polcokat egyenesre, így Tóth Andi dereka is fél centivel szélesebb lett, pont ahogy a valóságban:

Fotó: Instagram vs. valóság

Ezek szerint Tóth Andi úgy érzi, ezt a fél centit muszáj lehazudnia az alakjáról ahhoz, hogy kiposztolhassa ezt a fotót. Sőt, még ezzel a lehazudott fél centivel keskenyebben is azt írja, hogy soha nem lesz olyan alakja, mint az általa reklámozott diétás terméken látható nőnek.

Most akkor Tóth Andi azt akarja elhitetni a követőivel, így fiatal lányok ezreivel is, hogy az ő teste nincs rendben Photoshop nélkül, de még azzal együtt sem?

Egyébként ha valakiben felmerült volna még kérdésként a fentiek után, hogy ki az a Tóth Andi: 1999-ben született, énekesnő, az X-Faktor ötödik szériájának (2014) nyertese, játszik a Madách színházban és szerepelt az RTL Klubon a Válótársak című sorozatban.

Kiemelt kép: Instagram/Tóth Andi


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!