A vádakra maga Tóth Andi is reagált, aki közösségi oldalán, a 24 órán át elérhető Instagram-posztban számolt be a közte és a Hazatalálsz című sorozat gyártója közötti konfliktusról.


Újabb botrány robbant ki Tóth Andi körül - írta meg a Blikk annak kapcsán, hogy az énekesnőt le akarták cserélni egy tévésorozat forgatása közben.

Egy neve elhallgatását kérő informátor szerint durván kiakadtak a Hazatalálsz stábtagjai a fiatal énekesnőre, mivel állítólag nem lehetett rá számítani a forgatások ideje alatt.

- mondta a hot! magazinnak a névtelen informátor.

Az ügy itt még nem ért véget: a vádakra maga Tóth Andi is reagált, aki közösségi oldalán, a 24 órán át elérhető Instagram-posztban számolt be a közte és a sorozat gyártója közötti konfliktusról.

"Az, hogy legalább négyszer lemondtam a forgatási napokat már ott vérzik, hogy igazából összvissz három forgatási napom volt végig. A következő évadban csak három napot forgattam, annyit szerepelek benne. Ezt a sorozatot egy más gyártóval csinálja most a TV2, akikkel nulla darab tapasztalatom van egyelőre, pedig azért volt dolgom már egy párral. Soha nem érkezett rám panasz, soha a tíz évem alatt. Ez az egyetlen gyártócég, aki panaszkodott rólam, legalábbis próbált panaszkodni, nem túl sok sikerrel"

- kezdte sorait Tóth Andi, majd így folytatta:

"Három darab forgatási napom volt egyébként valóban négyről volt szó, de próbálták összezsúfolni, hogy minél kevesebbet kelljen fizetniük, nyilvánvalóan.

Na már most ők nem eszerint működnek és úgy gondolják, hogy ők kedden szólnak, szerdán te ott teremsz... és ez nem feltétlenül szimpatikus mivel senki nem szeretné úgy tölteni a nyarát, hogy fogalma sincs, hogy mikor hívják be forgatni."

A híresség azt is hozzátette, hogy olyan még soha nem történt, hogy az utolsó pillanatban lemondjon egy időpontot.

- tette hozzá Tóth Andi.

"Próbáltunk velük szépen kommunikálni, Isti a menedzserem és jóbarátom ugye próbálta velük minél kedvesebben megbeszélni ezt az egészet. Amikor ez nem járt sikerrel jött részükről a fenyegetőzés, mert akkor már gondolom kétségbeesettek voltak és az igazgató sem ordít velem, sőt!

- osztotta meg a történetét az énekesnő.

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!