Az énekesnő egy videóban akadt ki az alakját kritizálókra. Szerinte ideje lenne abbahagyni ezeket a szigorú megmondásokat.


Egy korlátozott ideig elérhető Instagram-sztoriban reagált az alakjára tett megjegyzésekre Tóth Andi, vette észre a 24.hu. Az énekesnőt azután kezdték ki, hogy nemrég olyan fotókat posztolt, amiken kilóg a hasa.

„Sokat beszéltem már arról, hogy gyűlölöm, utálom, ha valaki kérdés nélkül tök természetesnek veszi, hogy másnak a testéről beszélgessen. Az jutott eszembe, ahogy olvasgattam ezeket, hogy mi mindent csinálnék azokkal, akik megmondják, hogy kéne kinéznie a lányomnak” – mondta az énekesnő.

Szerinte sokan ilyenkor azzal védekeznek, hogy csak a véleményüket írták le, pedig azt csak „akkor illik adni, ha kérdezték”.

„Szörnyű világot élünk, nagyon sok elképzelés alapján, hogy egy nőnek vagy férfinak hogyan kell kinéznie, hogyan kell viselkednie, mit kell tűrnie… És tök nehéz boldogan élni, ezeket nem figyelembe venni. Én is nagyon sokszor figyelembe vettem vagy követtem ezeket, de az már egyszerűen felfoghatatlan, hogy valaki konkrétan leírja, hogy »Andi, neked 55 kilónak kéne lenned«. Ez melyik könyvben van? Ilyet nem csinálunk! Miért kéne nekem annyinak lennem? Mi van, ha hatvan vagyok, mi van, ha ötven vagyok? Mi ezzel a probléma? És emiatt miért rosszabb a te napod?”

Tóth Andi azt is elmondta, hogy nem maga miatt mondta el mindezt, mert ő már próbál nem figyelni a kommentekre. Szerinte nincs fontosabb az egészségnél, de ideje abbahagyni „ezt a szigorú megmondást, hogy egy bizonyos kiló felett valaki kövér, vagy alatta már sovány, gebe, csont a kutyáknak… Alapból: ki nem szarja le, hogy neked mi tetszik, kedves kommentelő?”.

„Ne ítélkezz más teste felett, mert az nem a tied!” - mondta a videó végén az énekesnő.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!