Remek lokáció, stílusos szobák és izgalmas reggeli kínálat. Ha ilyen szállást keresel Budapesten, akkor ez a cikk neked szól.

Nagyjából két héttel ezelőtt nyitotta meg újra kapuit a Carlton Hotel Buda Castle, és már most közel teltházas napokkal büszkélkedhet a kiemelkedően jó ár-érték arányú szálloda.

Miért és kinek lehet jó választás a Budai Vár lábánál elhelyezkedő hotel? Erre a kérdésre adunk választ a következőkben.

A hotel története a 80-as évek végéig nyúlik vissza, amikor egy svájci befektető megvásárolta a Budai Vár aljában lévő foghíjtelket, és 1990-ben megnyitotta az Alfa Hotel néven ismert szállodát.

Az évek során a szálloda többször gazdát cserélt, és a COVID-járvány következtében egy időre zárva tartott, ám 2024 szeptemberében az Eventrend Group újra életre keltette, hogy friss arculattal és magas színvonalú szolgáltatásokkal várja vendégeit.

Kiváló lokáció

A szálloda Budapest egyik legpatinásabb környékén, a Budai Vár tövében található. Pár percre a Halászbástyától, a Mátyás-templomtól és a Várkert Bazártól, így ideális választás azoknak, akik szeretik a történelmi környezetet. Ugyanakkor a belváros is mindössze egy kellemes sétával elérhető, hiszen a Lánchídon átkelve 5 percen belül a nyüzsgő városközpontban találhatjuk magunkat. A szálloda tökéletes kiindulópont a város felfedezéséhez, legyen szó kulturális programokról vagy szabadidős tevékenységekről.

Családoknak és üzletembereknek is ideális

A hotel szobáinak kialakítása lehetővé teszi, hogy családokat és üzleti utazókat egyaránt fogadjon. A tágas családi szobák és a csendes, nyugodt környezet a pihenést és a kikapcsolódást szolgálja, míg az üzletemberek számára kényelmes elhelyezkedésének köszönhetően a város minden fontos pontja könnyen elérhető.

A szálloda összesen 95 szobával rendelkezik, amely 7 különböző szobatípusra oszlik. A standard szobák mellett nagyobb superior, háromágyas és családi szobák is elérhetőek. Néhány szoba panorámás kilátással és erkéllyel is büszkélkedhet.

Hangulatos környezet és figyelmes személyzet

A Carlton Hotel Buda Castle nem csak a szolgáltatásaival, hanem a barátságos, gondoskodó személyzetével is kiemelkedik. A céljuk, hogy minden vendég jól érezze magát, és emlékezetes élményekkel gazdagodjon Budapesten. A programajánlók és különleges kedvezményes lehetőségek segítenek abban, hogy a vendégek a legtöbbet hozhassák ki itt tartózkodásukból.

A felszereltség terén a hotel tágas lobbyval, reggeliző étteremmel várja a vendégeket, ahol egyszerre 100 fő is kényelmesen étkezhet. Emellett lobby bár, 24 órás recepció, valamint egy 16 autó befogadására alkalmas garázs is rendelkezésre áll.

Kedvező árazás

Míg Budapest luxusszállodái gyakran csillagászati árakkal dolgoznak, a Carlton Hotel Buda Castle jóval kedvezőbb árazással kínál szállást, miközben nem köt kompromisszumot a minőségben.

A dinamikus árazás miatt nehezen lehet fix árakról beszélni, de a honlapon egy kattintással kalkulálhat magának az ember.

Pazar reggeli

A Carlton Hotel különleges büféreggelije nem csak ízletes, hanem látványos is. A kézzel készített famunkákon elhelyezett reggeli kínálatban mindenki megtalálja a kedvencét, legyen szó frissen sült croissant-ról, helyi specialitásokról vagy egészséges müzli és juice bárról.

A reggeli friss, szezonális alapanyagokból készül, és külön figyelmet fordítanak a speciális étrendet követő vendégekre is.

Az interaktív élményt tovább fokozza a kávébár, ahol a vendégek maguk készíthetik el az ízlésüknek megfelelő kávéitalokat, amelyeket különféle tejekkel, édesítőkkel és szezonálisan változó kiegészítőkkel tehetnek teljessé.

Összességében a Carlton Hotelben minden megvan ahhoz, hogy a vendégek kényelmes és nyugodt környezetben pihenhessenek, miközben felfedezik Budapest varázslatos szépségeit.

www.carltonhotel.hu

Cím:

1011 Budapest, Apor Péter utca 3.

Email:

[email protected]

Telefon:

+36 1 404 57 18

+36 30 138 3031

+36 30 138 4696

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!