A politikus beszédében minden pártot kiosztott és Orbán Viktorról, valamint a gazdaságpolitikáról is elmondta a véleményét.


Toroczkai László, a Mi Hazánk elnöke és a párt országgyűlési képviselője évértékelő beszédet mondott, melyről a Telex adott összefoglalót.

A politikus szerint a Momentum egy elfuserált lombikbébi, Jakab Péter pártja pedig a futottak még kategóriájába tartozik. Azt is közölte, hogy Márki-Zay Péter, „a magyar politikai Mr Beanje” és a balliberális oldal amerikai dollárért árulja el a magyar nemzetet. A korábbi jobbikos társairól is volt véleménye, azt mondta, hogy „elvtelen, megélhetési politikusok”.

Beszélt arról is, hogy „újságíróknak álcázott CIA-ügynökök” dolgoznak Magyarországon. Úgy vélte, hogy Soros György törpe az amerikai üzletemberek mellett, akik támogatják a balliberális pártokat.

Szóba került az ukrajnai háború is, amely szerint tönkre teszi Európát. Hozzátette, hogy Volodimir Zelenszkij eladta országát egy amerikai vállalatnak. A Mi Hazánk viszont azonnali tűzszünetet és békét követel, de hozzátette:

Orbán Viktorról is elmondta a véleményét: „Totális őrületnek” és értelmezhetetlennek nevezte őt és a Fidesz külpolitikáját. „Orbán Viktor elveszíti a keleti szövetségeseit, elveszíti Törökországot, elveszíti a nyugati szövetségeseit, mert senki nem bízik már benne" - mondta. Szerinte a magyar kormányfő az egész világgal szembe megy.

Majd kifejtette, mint gondol a kontinens jövőjéről: „Nincs migráció, nulla vendégmunkás, Európa az európaiaké, Magyarország a magyaroké, és akkor nincsenek kulturális háborúk, Európában, ilyen egyszerű”.

A kormány gazdaságpolitikája szerinte magyarellenesnek, és a Fidesz egyetlen gazdasági innovációja, hogy Magyarország akkumulátor-nagyhatalom legyen, ami csak a multik érdekeit szolgálja ki.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!