A művésznő részletesen beszámolt arról, hogy zajlott a látogatás.


Mi is megírtuk, hogy Törőcsik Mari Kossuth-nagydíjat kapott, amit ráadásul Orbán Viktor vitt el és nyújtott át neki személyesen. A miniszterelnök szombaton, egy nappal a március 15-i, parlamenti ünnepség után látogatta meg a Velemben élő színésznőt, aki a ceremónián az egészségi állapota miatt nem tudott részt venni.

A Blikk most arról ír, hogy Törőcsik könnyekig hatódott a gesztustól.

"Még most is az egész dolog hatása alatt vagyok. Nézze, sok díjam van, de ez és hogy a miniszterelnök maga hozta el, nos, ez olyan lélekgyógyszer, ami többet ad bármi más terápiánál"

- nyilatkozta a lapnak.

"Nagyon szívmelengető volt, hogy a miniszterelnök nem csak átadta protokoll-szerűen, hanem kedvesen érdeklődött felőlem, pedig láthatóan fáradt volt, és rengeteg dolga volt még aznap. Hosszasan beszélgettünk, ettünk egy kis pogácsát, egyszóval nagyon érzelmes és kellemes nap volt, teljesen feltöltött. Csak azt tudom ismételni, hogy az Isten átölelt és nem is enged el engem. Nehéz időszakon vagyok túl, a betegség sok mindent megkeserített, fáj, hogy nem tudok színpadra lépni, ezen sokat szoktam gondolkodni, de a miniszterelnök egy kis lelket öntött belém ezzel kapcsolatban is", számolt be részletesen a látogatás pillanatairól.

Törőcsik Mari immár háromszoros Kossuth-, kétszeres Jászai Mari-díjas, Balázs Béla-díjas, érdemes és kiváló művész, a Halhatatlanok Társulatának tagja, emlékeztet a Blikk.



ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!