Shayk és Brady először júniusban kerültek a címlapokra bimbózó kapcsolatukkal.


Az Instagramon megosztott fotósorozaton az orosz szupermodell topless pózol egy sziklás tengerparti szakaszon. A lényegi részeket a kezével eltakarja, alul fekete bikinialsót visel zoknival és tornacipővel.

A fekete-fehér kép konkrétan egy szelfi. Hogyan és miért kerülhetett ez Irina oldalára?

irina shayk (@irinashayk) által megosztott bejegyzés

A 37 éves Irina Shayk és a 48 éves Bradley Cooper 2019-ben, négy együtt töltött év után szakítottak. Van egy 6 éves kislányuk, Lea De Seine. Bár a jelenlegi kapcsolati státuszuk nem tisztázott, a helyzet kicsit kusza.

A barna hajú szépség és Tom Brady ugyanis még mindig nem vállalták fel nyíltan, hogy együtt lennének.

Közel két héttel ezelőtt Shayket és a 46 éves, visszavonult NFL játékost lefotózták, amint egy londoni ötcsillagos szállodából távoznak egy kétnapos kiruccanást követően.

A pár állítólag a Mayfair negyedben lévő The Twenty Two-ban húzta meg magát, írta a Daily Mail.

Shayk és Brady először júniusban kerültek a címlapokra bimbózó kapcsolatukkal. Akkor a Page Six arról számolt be, hogy a szupermodell rávetette magát az egykori futballistára a milliárdos műkereskedő Joe Nahmad esküvőjén az olaszországi Szardínián.

Shayk menedzsere azonban tagadta az állítást, mondván, hogy a beszámoló teljesen légből kapott. A következő hónapban a duó Brady Los Angeles-i otthonában töltötte az éjszakát.

Napokkal később privát és meghitt estét töltöttek egy szusi étteremben a New York-i Tribeca negyedben.

Eközben állítólag Coopert nem zavarta exének bimbózó románca az NFL-sztárral.

A forrás hozzátette, hogy az ex nem borult ki.

Nos, még az is lehet, hogy igaza volt annak, aki a kiváró álláspontot képviselte, és újra összejöttek az egykori szerelmesek?


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!