Pamela Anderson exférje a közönség biztatására kezdett a nadrágjában matatni. A dobos végül egy váratlan dolgot húzott elő a lábai közül.


„Leszedték az Instagramról, de akarjátok látni a virslimet?” – kérdezte váratlanul a világhírű dobos, Tommy Lee a Mötley Crüe Los Angeles-i koncertjén. Pamela Anderson exférje ezután némi kotorászás után tényleg előrántotta a virslit a nadrágjából: egy tacskót, amit sokan virslikutyának is neveznek, írja a Unilad.

Mindez néhány nappal azután történt még 2022-ben, hogy Tommy Lee egy meztelen fotót posztolt magáról az Instagramon, ezért egyáltalán nem lepődött meg senki a dobos provokatív kérdésén. A csupasz zenészt ábrázoló, nagy vihart kavaró fotót a közösségi oldal nem sokkal később eltávolította.

A közönség a megszeppent tacskót látva nevetésben tört ki. Az nem derült ki, hogy a nadrágba gyömöszölt eb mennyi időt töltött a zenész gatyájában, mielőtt előrántotta volna.

A Dog Time kutyás szaklap ugyanakkor megjegyzi, hogy sem a nadrágba tuszkolás, sem pedig egy rockkoncert hangereje nem ideális egy ekkora kölyökkutya számára. Ennek ellenére Tommy Lee virslije láthatóan békésen tűrte a nem mindennapi megpróbáltatásokat.

A virsli előrántásáról készült videót itt lehet megnézni:

@dennismoll666 Tommy Lee after his d*ck pic got deleted on Instagram the other day. #tommylee #motleycrue #thedirt #wiener #rock #metal #metaltok #metaltiktok ♬ Originalton - dennismoll666

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!