Összeütközött négy személygépkocsi és egy autóbusz Budapest 4. kerületében, a Rózsa utcában, a Görgey Artúr utca közelében. A tömegbaleset során egy vétlen sofőr vesztette életét, míg 14 éves lánya túlélte az ütközést. A karambolt okozó, Mercedest vezető sofőrt továbbra is keresi a rendőrség.

Négy személygépkocsi és egy autóbusz ütközött össze Budapest 4. kerületében, a Rózsa utcában, a Görgey Artúr utca közelében hétfőn este. A Katasztrófavédelem tájékoztatása szerint egy ember beszorult az egyik járműbe. Őt feszítővágóval szabadították ki, majd átadták a mentőknek a műszaki mentést végző fővárosi hivatásos tűzoltók. Az újpesti férfi életét már nem tudták megmenteni. A szemtanúk elmondása szerint a vétlen autós hunyt el, az autóban, hátul ülő 14 éves lányát elvitte a mentő.

„Pár másodperccel a baleset után szaladtam az ablakhoz, hogy mi volt ez a hatalmas csattanás. Az emberek segíteni mentek a vétlen sofőr autójához, illetve a másik két autóhoz is meg a buszhoz is utána, de nyilván a legjobban megroncsolódotthoz rohant mindenki először. Rengeteg férfi rohant oda, egyből mentőt hívtak” – írta az ujpest.hu Facebook-oldalán egy lakó.

„Itt történt előttünk a baleset! A Mercedes állítólag előzött, de nem tudta befejezni” – tette hozzá egy helyi lakos.

A szemtanúk szerint a férfi egy ideig üvöltözött mindenkivel, utána menekült el. A Mercedes sofőrjét azóta is nagy erőkkel keresi a rendőrség.

„Szégyen, hogy elengedték a helyszínről, tipikus mentalitás, tisztelet a kivételnek, nagyon szomorú ez az eset, az a szegény kislány mit élhetett át. Végignézte hogy az apukájával mi történik, ez nagy nyomot hagy benne egy életen át. Őszinte részvétemet kívánom, a kislánynak mielőbbi jobbulást gyógyulást kívánok, az anyukának nagyon sok erőt kívánok!” – írta egy újpesti kommentelő.

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!