Az állatkínzási ügy kirobbanása óta az énekesnő eltűnt a nyilvánosság elől, a fellépéseit is lemondta. Nemrég a Fradisták az Állatokért egyesület tagjai is jártak nála.


Tömegesen kapja a zaklató és fenyegető üzeneteket Dolly, az állatkínzási botrány kirobbanása óta. Az énekesnőt nem rég a Fradisták az Állatokért egyesület tagjai is meglátogatták.

Ahogy mi is beszámoltunk róla, június elején

A helyi rendőrkapitányság állatkínzás gyanúja miatt büntetőeljárást indított az ügyben, Dolly pedig megszakította a kapcsolatot a munkatársával. P. Rita ügyvédje állította, hogy az énekesnő mindenről tudott, ami a telepen zajlott, Dolly azonban ennek pont az ellenkezőjét állította egy korábbi közleményében.

A Hungária és a Dolly Roll énekesnőjétől az ügy kirobbanása óta nem csak kollégái, de a rajongói egy része is elfordult, tömegesen érkeznek hozzá a zaklató és fenyegető üzenetek.

Nemrég a Fradisták az Állatokért egyesület tagjai is felkeresték az otthonában.

„A Gyöngyösi Ebrendészet bízott meg minket azzal, hogy hozzuk el a dobermant, ugyanis hivatalosan az a volt menedzser, P. Rita kutyája. Lemondó nyilatkozattal indultunk neki a küldetésnek, amit kitöltettek a tulajdonossal is, így el tudtuk volna hozni az állatot, de nem volt rá szükség, mivel megítélésünk szerint jó körülmények között tartják, van szabad tere” - mondta a Blikknek Szabó Krisztián, az egyesület egyik tagja.

Azt is elmondta, hogy a kutyán látszott, hogy jó fizikummal rendelkezik. Az énekesnő szerinte először nagyon elutasító volt, de mikor elkezdtek beszélgetni bevallotta: annyian jártak ott mostanában és fenyegették meg, hogy már fél kilépni a házból.

- mondta Krisztián.

(Forrás: Blikk)


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!