Krausz Gergely lesz az első magyar tollaslabdázó férfi egyesben az olimpián, miután hétfőn véglegessé vált, hogy indulhat.

A 27 éves magyar bajnok játékos 38. helyen zárt a nemzetközi szövetség (BWF) kvalifikációs ranglistáján, ezzel szerzett indulási jogot az idei játékokra. A legutóbbi, riói olimpián Sárosi Laura képviselte a magyar színeket, de az ő tokiói szereplése már korábban biztossá vált.

Krausz kvalifikációjával viszont férfi és női egyesben is lesz magyar tollaslabdázónk a július 23-án kezdődő tokiói olimpián.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!