Lábsérülése miatt ebben az évben már nem teniszezik Rafael Nadal. A korábbi világelső spanyol játékos pénteken közleményben jelezte, hogy egész évben fájt a lába, most pedig annyira súlyos lett a gond, hogy időre van szüksége a felépüléshez.

Sajnos véget kell vetnem a 2021-es évnek. Őszintén szólva a lábammal sokkal többet szenvedtem, mint amennyit kellett volna

- írta a Twitteren a húszszoros Grand Slam-bajnok, aki a Roland Garroson elszenvedett júniusi elődöntős veresége óta mindössze két mérkőzést játszott.

A 35 éves klasszis - aki jelenleg negyedik az ATP-rangsorban - idén mindössze hét tornán tudott pályára lépni, ezek közül kettőn, Barcelonában és Rómában övé lett a végső győzelem. Nadal korábban lemondta szereplését a wimbledoni teniszbajnokságon és a tokiói olimpián is, ezzel pedig eldőlt, hogy az augusztus 30-án kezdődő US Opent is kihagyja.

Kapcsolódó

Roger Federer nagyon rossz híreket kapott

A svájci klasszisra újabb térdműtét és több hónapos kihagyás vár.

Korábban az ugyancsak 20-szoros GS-tornagyőztes svájci Roger Federer jelentette be, hogy újabb térdműtéte miatt legkorábban jövőre teniszezik. Rajtuk kívül még a címvédő Dominic Thiem is lemondta már a US Opent.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!