Lassan hagyománnyá lesz, hogy a helyi postaládák némelyikében karácsony előtt egy készpénzes boríték landol. Pont ki lehet belőle fizetni a gázt, és a gyereknek is jut belőle ajándéknak.


Egy rejtélyes ajándékozó szerzett meglepetést Angliában, 100 font (kb. 45 ezer forint) készpénzt tartalmazó borítékokat dobott be nottinghami postaládákba - írta a Metro.

A leveleket december 23-án, pénteken kézbesítették, és a „Random Act of Kindness” (kb. Kedvesség találomra) feliratot írták.

Egy 29 éves férfi ezt mondta: „A fiam fedezte fel a borítékot, először odaszaladt hozzám, és azt kiabálta, hogy „a Mikulástól van?”. Majd odaadta, és hát őszintén szólva, le voltam nyűgözve.

„Ilyen dolgok sosem történtek még velem. Láttam, hogy korábban kaptak mások is hasonlót, de én még nem, és különösen idén jött jól a kedves gesztus."

Hozzátette: „Bárki is csinálja, titokzatos hős, és neki van a legnagyobb szíve"

"Mivel most minden történik a világon, jó tudni, hogy vannak még jó emberek, ez igazán szívmelengető."

És hogy mire használja?

A 40 éves Peter is kapott egy borítékot:

„A feleségem, Lindsay találta meg, egy lányt láttak, ahogy bedobja, de aztán eltűnt, mire odaért a postaládához."

Ők is hasonló dolgokra költik: „Van egy előre fizetett gázóránk, azt feltöltjük, és a kisfiunknak is ma van a tizenegyedik születésnapja, úgyhogy a fennmaradó összegből neki veszünk valamit."

„Tavaly láttuk a Facebookon, hogy többek közt a nagynénémnél is volt boríték, kedvesnek tartottuk, de sosem számítottam rá, hogy velünk is megtörténik."

Sokan a közösségi médiában osztják meg a jó hírt:

"Istenem! Igen, sírok. Nagyon köszönöm ezeknek a csodálatos embereknek! Nem tudjuk eléggé megköszönni!” - írta az egyikük, de mások is hálálkodva köszönik meg a jócselekedetet.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!