A közösségi médiában a celebritások kapcsolatban lehetnek a rajongóikkal. A TikTokon ízelítőt adnak napi rutinjukból, sztárvendégeket hívnak meg, más videókat kritizálnak, és ennek révén közelebbről is megismerhetjük őket.


@gordonramsayofficial #duet with @hashandlyss Beuatiful #BeefWellington ! #ramsayreacts #CookingTikTok ♬ original sound - Gordon Ramsay

Gordon Ramsay lobbanékony természetéről és arról híres, hogy a főzésben a tökéletességre törekszik - ezeket a tulajdonságait már a TikTokon is megjeleníti, méghozzá nagy sikerrel.

A séf gyakran kommentál főzővideókat, és ha valami nem tetszik neki, azt természetesen azonnal tudatja is, a maga sajátos stílusában.

Az 56 éves Ramsay 37,6 millió követőjének főzőleckéket is posztol, amikre érdemes odafigyelni, hiszen lehet, hogy csúnya szájú, de Michelin-csillagos séfről van szó.

@noahschnapp Obsessed with you @snacktbh ♬ Me obsessed with you - not.jayswift

Noah Schnapp Will Byers szerepében lett híres a Netflix Stranger Things című sorozatában, de az online térben is sok rajongója van. A 32,8 millió követőjének közzétett TikTok-videókban megosztott már néhány kulisszatitkot a sorozatból, gyakran kihívásokat tesz közzé, ebben az évben pedig a platformon jelentette be, hogy meleg.

„Amikor végül elmondtam a barátaimnak és a családomnak, hogy meleg vagyok, azután, hogy 18 évig bujkáltam rettegve, mind azt mondták: tudjuk. Azt hiszem, jobban hasonlítok Willre, mint gondoltam” – írta.

@lizzo

YALL THE MARGARITAS SONG IS ON STREAMING NOW ???? ITS ? ♬ One Margarita Angel Laketa x Casa Di Steve Terrell - CasaDi

Az About Damn Time című dala óriási népszerűségre tett szert a TikTokon, így nem meglepő, hogy Lizzo a platform egyik kedvence.

26,9 millió követőjében az énekes olyan érzést kelt a videóival, mintha mindannyian a barátai lennének, legyen szó akár az evős vlogjairól, a készülődös videóiról, vagy a barátaival kifundált mókákról.

Egyik kommentelője azt írta:

„Ez a nő olyan sok erőt és pozitivitást hoz a világba” – vélte egy másik, sokan pedig azért kedvelik, mert nagyon „valóságos”.

@selenagomez

♬ original sound - ? Frankie

Selena Gomez Disney-sztárból lett énekes, színész, aktivista és üzletasszony, a TikTokon 58.3 millió követője van.

A tartalmai között sok a sminktanács, rendszeresen értesíti követőit saját brandjének, a Rare Beautynak az új termékeiről. Szereti megmutatni a készülődési rutinját, és gyakran tűnnek fel nála sztárok, például Cara Delevingne, Brooklyn és Nicola Peltz Beckham, de van egy klipje, amiben Meryl Streep és Paul Rudd is szerepel.

(Forrás: Indy 100, TikTok)


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!