Egy Facebook-csoportban akart magyar népviseleti ruhákat vásárolni. A pénzt elutalta, a kamu eladó azonban felszívódott.


Több mint százezer forinttal verték át Tóth Gabit, amikor egy Facebook-csoportban akart ruhákat vásárolni.

Az énekesnő három ruhát szeretett volna megvenni az Eladó Magyar Népviselet nevű csoportban. Azonban miután elutalta az összeget, a hirdető profilja egyszerűen felszívódott. Gabi a csoportban tett közzé egy bejegyzést, amiben leírta az esetet, és figyelmeztette a többi csoporttagot a csalóra.

Az énekesnő azt is hozzátette, hogy rengetegszer vásárolt már ebben a csoportban, de eddig soha nem történt vele ilyen. Gabi próbálta felvenni a kapcsolatot az adminokkal is, a csoportagoknak pedig azt javasolta: legyen mindenki óvatos.

„Nem hittem volna, hogy ebben a csoportban ez megtörténhet. Ha valaki látta még a hirdetést, vagy esetleg tud nekem segíteni, ilyen esetben mit tegyek, azt nagyon megköszönöm” – írta Gabi.

A kommentelők el is árasztották az énekesnőt tanácsokkal, és a reakciók alapján úgy tűnik, az említett profil már másoknak is gyanús volt. Egy kommentelő például azt írta, hogy ő is jelentette már a „hirdetőt” a csoport üzemeltetőinek, mert egy aukciós ház képeivel árult termékeket.

Az énekesnőnek azt ajánlják, tegyen feljelentést a rendőrségen. Gabi azonban nem is tudta leplezni csalódottságát, amit az eset miatt érez, a kommentek között ezt írta:

(Forrás: Bors)


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!