A lap információi szerint az apjáról nemrég megjelent dokumentumfilm zaklathatta fel.


Öngyilkos akart lenni, ezért felvágta az ereit Michael Jackson lánya, Paris Jackson - számolt be a TMZ. A lap azt írja, helyi idő szerint szombat reggel fél nyolckor értek ki a mentők az énekes lányához, akit ezután elláttak, majd kórházba szállítottak. Nemsokkal este 10 előtt pedig már arról írtak, hogy Paris Jacksont kiengedték a kórházból és saját csapata viseli gondját.

A TMZ információi szerint Paris azért akart véget vetni az életének, mert nagyon felzaklatta őt nemrég megjelent dokumentumfilm, ami az apja pedofil kapcsolatairól szól.

A film megjelenése nemcsak őt, de Michael Jackson testvéreit is elég rosszul érintette, többször is kiálltak érte a nyilvánosság előtt, ahogy Paris is. Nemrég viszont azt írta a Twitter-oldalán, hogy nem az ő dolga megvédeni az apját, ugyanakkor hálás Taj Jackson felszólalt az apja védelmében.

Paris oldalán nemsokkal azután, hogy megjelent a TMZ írása, hazugnak nevezte a lapot. Ugyanakkor már 2013-ban is megkísérelt egy öngyilkosságot, akkor még búcsúlevelet is írt és a pszichiátrián kezelték az eset után.



ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!