A fiatal egy péksüteménnyel akarta meglepni a barátnőjét, már visszafelé tartott a szállásra, amikor a támadó rárontott egy késsel. A gyilkosa tíz évet kapott.


Nem tudnak megbocsátani, de sajnálják a fiuk a gyilkosát - ezt mondták a bíróságon az RTL Híradónak annak a 26 éves francia fiatalnak a szülei, akit négy éve szúrtak szíven Budapest belvárosában. Az elkövető büntetését most tíz évre szigorították, a szülők szerint azonban ez is kevés.

A 26 éves francia férfi imádott utazni, a budapesti utat ajándékba kapta a barátnőjétől. A férfi neki akart kedveskedni,

A francia fiatal éppen aznap ünnepelte volna a születésnapját.

Tettéért a támadója elsőfokon öt évet kapott, mert kiderült, súlyos személyiségzavara van és mentális problémákkal küszködik. Az elsőfokú ítéletet azonban most jogerősen tíz évre súlyosbították.

A meggyilkolt fiatal apja az ítélethirdetés után arról beszélt, hogy ha az elkövető 6-7 év múlva szabadul, akkor a kóros elmeállapota ugyanúgy fennáll majd, és ugyanolyan veszélyes lesz, mint most.

- tette hozzá a fiú édesanyja. Az elkövető ügyvédje azt mondta, a családja már tudja mekkora baj, ezért a szabadulása után egy zárt intézetbe szállítják majd.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!