Bogányi Gergely zongoraművész ötvenedik születésnapját ünnepelték január 4-én a nyilvánosság kizárásával.


A Gulyáságyú Média írta meg, hogy január 4-én, csütörtök este a Zeneakadémián jelent meg Orbán Viktor. A kormányfő a lánya, Orbán Ráhel társaságában Bogányi Gergely zongoraművész ötvenedik születésnapjára szervezett gálakoncerten vett részt.

A furcsa az a lap szerint, hogy az esemény nem szerepelt a miniszterelnök hivatalos programjában, és sem az MTI, sem a kormánymédia nem számolt be róla, sőt, a Zeneakadémia sem.

Csak Bogányi posztjából értesülhetett róla az, aki a művészt követi:

írta Bogányi.

A koncerten Rétvári Bence, a Belügyminisztérium parlamenti államtitkára, Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára, Varga Judit volt igazságügyminiszter, a Fidesz 2024-es EP-listájának vezetője, Windisch László, a Magyar Nemzeti Bank alelnöke, Matolcsy György helyettese is megjelent.

A lapnak küldött olvasói fotók tanúsága szerint Orbán Viktor és lánya a karzaton ültek, a kormányfő szomszédja Gyürk András fideszes EP-képviselő felesége volt, eggyel odébb Gyürk András ült.

Egyébként Csajkovszkij B-moll zongoraversenyét, valamint Bogányi első szimfóniáját, az Ai Ulát adta elő a Pannon Filharmonikusok zenekara.

- írta a lap.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!