A 35 éves Daniel Kellan Mayfieldet korábban már megvádolták azzal, hogy több 14 éven aluli lányt is lefilmezett, miközben zuhanyoztak vagy a mellékhelyiséget használták.


Vádat emeletek egy korábbi dél-karolinai ifjúsági lelkész ellen, miután a helyi hatóságok szerint titokban filmezte a lánybúcsúztatókat abban a templomban, amelyhez tartozott - írja a Mirror.

A 35 éves Daniel Kellan Mayfield 2021 júniusában állítólag kamerákat helyezett el a temploma öltözőjében, amelyet egy lánybúcsúztatóhoz használtak. Az elfogatóparancs szerint hasonló eset történt 2019 áprilisában és 2021 szeptemberében is.

A nyomozás akkor kezdődött, amikor a Greenwood megyei seriff hivatalának képviselői bejelentést kaptak egy nőtől, aki azt állította, hogy Mayfield rögzítette őt, amikor az anyja házában zuhanyozott idén május 27-én. A nyomozók ezt követően Mayfield telefonjának vizsgálata során legalább öt további áldozatot azonosítottak.

A gyülekezetet sokként érte a vádak nyilvánosságra kerülése, egyikük arról beszélt, hogy soha nem gondolta volna, hogy „ilyen pusztító dolog történik ebben a kis közösségben”.

Az egyház megerősítette, hogy Mayfield lelkész diák volt a gyülekezetben, de letartóztatása után gyorsan megszüntették ezt a pozícióját.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!