A Balázsék hétfő reggeli adásában Sebestyén Balázs, Rákóczi Feri és Ráskó Eszter alaposan kivesézték a történteket. Balázs rögtön a közepébe vágott: „Torghelle egyszerűen letarolta Tusupot.”


Vasárnap este újra megtelt a ring a Sztárbox legújabb adásában, ahol ismét hírességek próbálták ki, milyen az, amikor nemcsak a szavak, hanem az öklök is pörögnek. Az este legnagyobb meglepetését Torghelle Sándor és Shane Tusup összecsapása hozta, amelyet egy váratlan fordulat zárt: Torghelle az első menetben technikai KO-val zárta le a mérkőzést, Tusup pedig látványosan duzzogva távozott a szorítóból, egy árva szót sem hagyva hátra. Az alig néhány másodperces küzdelem után a fél ország arról beszélt, mi történt, de a legnagyobb visszhangot talán Sebestyén Balázsék reggeli rádióműsorában kapta az esemény.

Rákóczi erre azonnal reagált, felidézve, hogy Tusup korábban elég nagy szájjal illette Torghellét, „öregezte, nyugdíjasozta és nagypapázta” – csakhogy a focista, aki mindössze hat évvel idősebb amerikai ellenfelénél, láthatóan nem vette jó néven a sértéseket. És be is bizonyította, hogy messze nem nyugdíjas formában van.

„Amikor a tizedik másodpercben a földön fekszel, azért elgondolkozol, hogy megérte-e az egész” – jegyezte meg Rákóczi, miközben Balázs rátett egy lapáttal: „Pedig Tusup előzetesen elég harciasnak tűnt.”

Ráskó Eszter pedig még egy szinttel tovább emelte a beszélgetést, amikor Tusup teljesítményét elemezte:

– utalt arra, hogy Tusup bizony elég gyorsan kifogyott az ütésekből.

Tusup veresége tehát nemcsak a ringben volt gyors és látványos, hanem a közönség és a műsorvezetők is alaposan kielemezték, hogyan is sikerült Torghellének ilyen gyorsan pontot tenni a mérkőzés végére.

(via Blikk)


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!