Rebecca Holloway szerint utólag már nagyon egyértelmű jelei voltak, hogy mire készül a jóképű francia férfi. De akkor és ott el akarta hinni, hogy igaz az álomszerű történet.


Az összes megtakarítását bukta egy háromgyerekes anyuka, akit egy, a Tinderen megismert férfi vert át, írja a Daily Star.

A 42 éves nő még márciusban ismerte meg a társakereső oldalon a magát Frednek nevező francia vállalkozót, aki állítása szerint Philadeplhiában él. Beszélgetéseik során Fred azt javasolta Rebeccának, hogy megtakarításait inkább tartsa kriptopénzben a bank helyett.

Rebecca szerint utólag már nagyon egyértelműek voltak a jelek, hogy az átverésére készülnek. De amikor benne volt, boldoggá tette, hogy felkeltette egy jóképű férfi érdeklődését, aki még ráadásul a segítségére is siet. Bármennyire is nyilvánvaló, hogy mire készült a csaló, a nő egyszerűen el akarta hinni, hogy minden igaz, ami vele történik.

Eleinte semmi szokatlan nem volt a beszélgetéseikben. Normális üzenetváltások voltak, melyből kiderült, hogy a férfinak is három gyereke van. Többször is videótelefonáltak, igaz, ilyenkor valahogy mindig alig volt látható Fred, utólag már érthető, hogy miért. Ennek ellenére egyre erősebb bizalmat érzett Rebecca a férfi iránt, akinek a tanácsaiban is kezdett megbízni.

Fred először azt javasolta, hogy fektessen be 1000 dollárt (341 ezer forint), amivel 168 dolláros (54 ezer forint) nyereséget könyvelt el. Ezután ennek a hatszorosát javasolta befektetésére, mielőtt a nő úgy döntött, hogy minden megtakarítását Fred javaslatai alapján forgatja.

Rebeccát furcsa érzés kerítette hatalmába, amikor kiderült, hogy átverték.

„Olyan érzés volt, mint egy film, ahol hirtelen minden elmosódott körülöttem”– mondta az elvált nő. De ekkor már késő volt, pontosan tisztában volt azzal, hogy hibázott, és elúszott a pénze.

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!