Állapotos felesége húzta ki férjét a vízből, miután a férfit megtámadta egy cápa Florida partjainál - írja a Ladbible.

Andrew Eddy terhes feleségével, Margot-val és családjukkal hajóztak ki a Sombrero Reef korallzátonyhoz Florida partjainál, amikor úgy döntött, hogy úszik egyet. Nem bizonyult okos döntésnek, balszerencséjére ugyanis egy bikacápa úszott éppen arra, fogait pedig belemélyesztette a férfi vállába.

Felesége csak annyit vett észre, hogy egy cápauszony áll ki a vízből, amelyet férje körül vörösre fest a vér. Gondolkodás nélkül ugrott be a vízbe, és segítette a fedélzetre a sérült férfit.

A család ekkor hívta ki a mentőket, a vészhívás során elmondták, hogy a cápa kiharapott egy darabot a férfi vállából. A kiérkező mentők helikopterrel vitték be a sérültet egy miami kórházba, állapotáról a család kérésére nem adtak ki információt.

Az ABC tévécsatorna az ügy kapcsán meginterjúvolta Michael Heithaust, a Florida Nemzetközi Egyetem cápákat kutató biológusát, aki szerint viszonylag ritkák az ilyen jellegű cápatámadások, ám jelenleg "szezon van", a megfigyeléseik alapján ugyanis július és október között történik a legtöbb ilyen jellegű baleset.

hirdetés



hirdetés