A Kőpor köz mára személyautóval szinte járhatatlan, de biciklivel és gyalog sem könnyű feljutni rajta. Pár éve a lakók saját költségükön újították fel az utat, de ez csak ideiglenes megoldás volt.


Az uniós pénzek csúszása miatt nincs lehetőség arra, hogy felújítsák az utat a III. kerületi Kőpor közben, ahol akkora kátyúk vannak, hogy már szinte lehetetlen személyautóval közlekedni.

Az RTL riportja szerint

Ez azonban csak ideiglenes megoldást jelentett, a jelentős teherautó forgalom miatt ugyanis mára megint katasztrofális állapotban van az út.

A hatalmas kátyúk miatt már nem csak személyautóval lehetetlen a közlekedés, hanem kerékpárral és gyalog sem egyszerű feljutni az utcán. A vízelvezetés sincs rendesen megoldva a meredek utcában, ezért nagyobb esők után mindent elönt a hordalék. A por miatt a lakók szellőztetni sem tudnak rendesen.

A III. kerületi önkormányzat az RTL-nek azt mondta: már tervben van, hogy murvával felszórják az utat, de a meredek lejtők a vízelvezetést extrém módon megdrágítják. Ez ráadásul a főváros hatásköre lenne, ezért


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!