A két színész jelenleg épp negyedik közös filmjüket promotálja, melynek címe a témát tekintve ironikus: Végállomás: esküvő (nálunk szeptemberben mutatják be a mozik). Két, meglehetősen elviselhetetlen embert alakítanak, akik egy reptéren rájönnek, hogy nemcsak egy repülővel utaznak, hanem ugyanarra az esküvőre is, ráadásul egyikük sem szívesen. Persze a nézők annak drukkolnak majd, hogy jöjjenek össze, hiszen a film műfaja romantikus vígjáték, a két sztár között pedig amúgy is mindig működött a kémia.

1992-ben is együtt játszottak a Drakulában, amiről Winona nemrég érdekeset nyilatkozott. „Tényleg összeházasodtunk a Drakulában – mondta az Entertaninment Weeklynek. – A jelenetben ugyanis Francis Ford Coppola egy igazi román papot használt. Leforgattuk a misét, és mindent rendesen végigcsináltunk. Szóval szerintem házasok vagyunk.”

Az interjú szerint Reevesnek egy hónapba telt, mire feldolgozta az információt. Visszaemlékezett, hogy tényleg azt mondta a jelenetben: „Igen, akarom” - és leesett neki a tantusz: „Úristen, házasok vagyunk.” Az internet persze rákattant a témára, és a rajongók odáig vannak érte, hogy kedvenc kilencvenes évekbeli sztárjaik így jártak.



ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!