Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Feleségével utazott az autóban, amikor megtörtént a szörnyű tragédia.

Mint ahogy arról mi is beszámoltunk, szombat délután halálos gázolás történt Zuglóban, egy 76 éves sofőr L. L. Junior kisebbik fiát ütötte el, akinek életét már nem lehetett megmenteni.

L.L. Junior volt párja, Csilla, szombaton a gyerekekkel egy zuglói rendezvényen volt, amikor hazafelé indultak, a Vezér utca és a Füredi utca sarkánál a kisfiú váratlanul kirántotta a kezét édesanyja szorításából és kiszalad a zebrára, amikor a jelzőlámpa pirosan világított. Ekkor az első érkező autó, egy ezüstszínű Opel elütötte a kisfiút, aki több métert repült.

L.L. Junior épp egy fellépésen volt, amikor értesült a tragédiáról, másnap közösségi oldalán ezt írta megrendülve.

Az autó 76 éves sofőrje is megrendült a baleset után, azóta is marcangolja a lelkiismerete, holott biztos benne, hogy szabályosan közlekedett, már nem tudta elkerülni az ütközést. A rendőrség is megerősítette, hogy nem merült fel ittas vezetés gyanúja. A tragédiát azonban nem tudja megbocsájtani magának, feleségével együtt gyászolja a kisfiút.

"Egy fiatal nő, pici gyermekével kelt útra a zebrán. Egyszer csak a kisfiú kirántotta a kezét, és kiabálva elkezdett szaladni a túloldalra. Többen azt mondták, egy ismerőst látott meg, hozzá akart átszaladni, de abban a pillanatban érkezett az autó. Úgy tűnt, nem jött gyorsan, de itt több lámpa is megfogja az autósokat, ezen a szakaszon nem lehet nagyon nyomni neki. Az idős sofőr, aki egy vele körülbelül egyidős nővel utazott, annyira rosszul lett, hogy őt is mentő vitte el a helyszínről." -

mondta egy szemtanú a balesetről.

Az autóban ülő házaspár vasárnap indult volna egy törökországi nyaralásra, de lemondta az utat.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!