A legnagyobb nyárzáró fesztiválon már teljes a nagy helyszínek programja.


Idén is hatalmas bulira számíthatunk augusztus végén a legnagyobb múltú hazai fesztiválon, a Szegedi Ifjúsági Napokon, mely tavaly Coca-Cola SZIN néven frissülve emelte magasabb szintre a fesztiválozás élményét. „Az elmúlt évek hagyományai szerint nálunk zárják a nyarat a haza zenei paletta legnagyobb kedvencei, de évente szívesen adunk teret ifjú, feltörekvő tehetségeknek is” – mondta Kolonics Erika a SZIN főszervezője. „És természetesen minden évben nemzetközi sztárokat is hívunk.

– tette hozzá a főszervező. A nemzetközi fronton hozzájuk csatlakozott most három új fellépő. Eszerint

A nagy helyszíneken pedig már felsorakoztak az idei fellépők, nézzük elsőként a Nagyszínpadot, ahol fellép majd Zara Larsson, Armin van Buuren valamint Kamrad és itt zárja a nyarat Azahriah. Fellép továbbá Dzsúdló, a Halott Pénz, Majka és a Bagossy Brothers. Jön majd Rúzsa Magdi, a ValMar, a Wellhello, ByeAlex és a Slepp, továbbá a Hűvös, a Pandóra Projekt, az Ivan & the Parazol és Deniz.

A BP Nagyszínpadon minden nap a Hangfoglaló Program feltörekvő tehetségei indítják a bulit, a Coca-Cola SZIN négy napja alatt pedig itt lép majd fel, Bonilevine, a Parno Graszt, a Carl, Saya Noé, a Metallicum, a BSW, a Honeybeast, Pogány Induló és Ótvar Pestis, a Magna Cum Laude, a Margaret Island, a Punnany Massif, T. Danny, Beton.Hofi, a Follow the Flow, a Carson Coma, Krúbi, Horváth Tamás és ezen a helyszínen Necc Party zárja majd a SZIN-t.

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!