Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Nem véletlenül jövünk erre a világra. Mint ahogyan az sem véletlen, melyik órában látjuk meg először a napvilágot. Az emberi sors sok szempontból érdekes. Ha megfigyeljük, minden velünk kapcsolatos apró jel, esemény, történés befolyást gyakorol az életünkre, és nem hiába történnek meg ezek velünk pont akkor, és pont ott.

Ilyen például a születésünk órája.

Akik éjfél tájékán jönnek a világra, általában ismeretekre, tudásra vágynak, és szeretnek kísérletezni, új dolgokat felfedezni. Számukra mit sem számítanak az anyagi javak, nekik csak a kultúra, a tanulmányok fontosak. Az utazás, új helyek megismerése egyike a hobbijaiknak.

Akik éjjel 2 óra után születnek, azokra inkább az öntörvényűség jellemző. Úgy szeretik élni az életüket, ahogy nekik jó, nem akarnak semmilyen szabályoknak megfelelni, a saját elvárásaiknak tesznek eleget, és semmi sem érdekli őket, csak az előttük álló cél.

Amennyiben hajnali 4 után láttad meg a napvilágot, előretörekvő, perfekcionista ember vagy, akiből nagy eséllyel válik vezető. Tudod, hogyan add el magad, mint ahogyan azt is, hogyan érd el, hogy mindenki rád figyeljen.

A hajnali 6 óra már misztérium. Aki etájt született, nem szűkölködik a gondokban, ám pontosan tudja, hogyan oldja meg őket.

Akik reggel 8 és 10 óra között jöttek a világra, számukra a társasági élet létfontosságú. Nagyon sok barátjuk van, és nagyon odafigyelnek arra, hogy megőrizzék a hírnevüket. Fontos számukra, amit mások gondolnak róluk.

Amennyiben dél körül láttad meg a napvilágot, szereted a rendet és a fegyelmet. Tiszteletadó ember vagy, akit a környezete is tisztel. A munkáját mindig elismerés követi. De a sikereit sok esetben az egoizmusának köszönheti.

A délután 2 óra a kaland órája. Ha ekkor születtél, energikus, mindig aktív ember vagy, aki szeret mindig ugyanazon személyek társaságában pörögni. Az anyagi gondok sem rettentenek vissza, tudod, hogyan mássz ki a csávából, ha éppen megszorultál.

Amennyiben az életed egy örökös hullámvasút, egyik esemény követi a másikat, és mindig szerencsésen jössz ki a történetből, biztosan 16 óra környékén születtél. Nem tervezel előre semmit, hanem úgy cselekszel, ahogy a szíved diktálja.

Akik 18 óra tájékán jöttek a világra, lelkiismeretesen végzik a dolgukat, és beleadnak apait-anyait abba, amit csinálnak. Segítőkészek. Sokszor megégetik magukat, de mindig megtalálják magukban az erőt a folytatáshoz.

Este 8 az öröm és a jókedv órája. Bármire képes vagy mindaddig, míg a szeretteid melletted állnak.

Az igazi kalandorok és a nagy vezetők este 10 óra körül születnek. Őket a kíváncsiság vezérli, és a személyiségük is erős, jól kiforrott.

Akik 22 és 00 között születtek, minden róluk és a saját személyükről szól. Nem szeretik, ha valaki befurakodik a személyes területükre. Mindenkit szeretnek, de csak addig, míg tiszteletben tartják a magánszférájukat. Azonnal kiborulnak, ha valaki az engedélyük nélkül avatkozik az életükbe.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!