A férfiben ugyan állítása szerint megbízik, de a nőkben nem.


TikTokon van egy flackoandela nevű fiók, ami José és Nela tulajdona és az ő kapcsolatukat lehet rajta nyomon követni. Azonban az egyik videójukkal kissé kiverték a biztosítékot.

Nela ugyanis bevallotta, hogy arra kérte Josét, hogy közvetítse végig a 12 órás műszakját FaceTime-on:

A képaláíráshoz pedig azt írta: „Lehet, hogy felmondok és elmegyek vele dolgozni!”

@flackoandnela Might quit my job & go work w/ him ! ???? #4u ♬ Insane - Summer Walker

Akárhonnan is nézzük, ez nagyon durva önbizalomhiányra utal, és elég mérgező lehet a kapcsolatukra nézve, amit többen ki is fejtettek a kommentszekcióban. Többen megírták, hogy ez így már túlzás, és hagyjon teret a barátjának, bízzon benne, hogy a férfi képes kezelni a nőket.

A videó most már 7,5 millió megtekintés fölött jár, de nem ez az egyetlen említésre méltó megosztásuk. Egy másikban például azt láthatjuk, ahogy a lány a kocsiból követi a barátját, a feliratban pedig leírja, hogy csak biztosra akar menni, hogy a barátja nem egy kolléganőjével sétálgat.

- írta nekik valaki, és azt kell mondjuk, egyetértünk.

Nela és José azonban nem törődtek a kritikákkal, és egy közös videót is posztoltak, amiben gyakorlatilag kinevették azokat, akik mérgezőnek tartják a lány hozzáállását.

@flackoandnela Behind cameras! #4u ♬ sees sound blowing up - jayden

Később azonban kiderült, hogy José is posztolt egy ilyen videót, amiben tágra nyílt szemmel néz a kamerába, a felirat nagyjából ugyanaz, azonban a végén az olvasható: „nos, srácok, igazatok van”. A felirata pedig lefordítva az, hogy szabadítsátok ki flacko-t!

@cash_flacko Free flacko #4u ♬ Pope Is a Rockstar - SALES

A közös csatornájukon 2022-es az utolsó videó, így arra lehet következtetni, hogy a páros kapcsolata nem tartott sokáig. És persze benne van, hogy csak poénnak szánták ezt a pár féltékenykedő videót, valószínűleg volt igazság alapja és akkor valószínűleg mindkettőjüknek jobb, ha külön utakon folytatják.

Forrás: YourTango


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!