A felvételek nem is mutathatnák jobban, hogy egy kapcsolat végnapjait, vagy akár végóráit látjuk. Egy ponton elhangzik az is, hogy nem akarnak már együtt Ázsiában lenni.


Az Ázsia Expressz legújabb évada eddig sem volt mentes a drámáktól, de ami most történt, az mindenkit sokkolt.

Először Dietz Gusztáv került a figyelem középpontjába, miután kénytelen volt magyarázkodni feleségével, Laky Zsuzsival való feszült viselkedése miatt, majd jött Krausz Gábor, aki beismerte, hogy néha „nyers és hisztis”, de mindig őszinte. Most azonban újabb botrány robbant ki a műsorban: Dárdai Blanka és L.L. Junior óriási veszekedése zajlott le a kamerák előtt.

A két sztár, akik csak később csatlakoztak a versenyhez, most megmutatták, hogy komolyan kell velük számolni – még ha a drámákban is. A páros, akik egyébként azóta szakítottak, egy nemrég kiszivárgott videóban esett egymásnak. A TV2 oldalára felkerült jelenetben egy kisvárosban próbáltak szállást találni, de az nem igazán jött össze, és a helyzet hamar elfajult.

Blanka féltékenykedni kezdett, amivel eléggé kihozta a sodrából Juniort, és hamarosan mindketten egymás fejéhez vágták a legdurvább sértéseket.

A helyzet csak fokozódott, Junior végül kijelentette, hogy nem akar többé Blankával lenni.

Ezek után talán már az is kíváncsian várja, hogyan folytatódik a páros sorsa a műsorban, akit eddig teljesen hidegen hagyott a párok ázsiai pokoljárása.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!