A Siófok KC női kézilabdacsapata bejelentette hivatalos honlapján, hogy távozik a csapat 180-szoros válogatottja, Tomori Zsuzsanna.

A klub honlapja szerint a játékossal folytatott egyeztetések után közös döntés született arról, hogy nem hosszabbít a csapattal a védekezés-specialista átlövő. Szintén távozott a francia Tamara Horacek, aki nem érkezett meg a felkészülés kezdetére.

Tartjuk magunkat ahhoz, hogy aki nem akar Siófokon kézilabdázni, annak nem is kell. Élő szerződéssel lehet távozni, de csak bizonyos feltételek mellett. A kötelezettségek nem csak a klubokra, hanem a játékosokra is vonatkoznak. A szükséges lépéseket megtettük, innentől fogva ez már jogi ügy

- mondta Fodor János ügyvezető.

A koronavírus-járvány miatt nehéz anyagi helyzetbe kerülő siófokia kézilabdacsapat fiatal játékosokkal erősített, Fodor János szerint olyanokkal, akik igazi csapatemberek. A játékoskeret átlagéletkora (24,2 év) így majdnem öt évet fiatalodott a tavalyihoz képest.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!