A téli olimpián doppinggyanúba került sportoló az ikonikussá vált mozdulatokat is felhasználta a programjához, amivel ezüstérmet nyert.


Kamila Valjeva orosz műkorcsolyázót is meginspirálta a Wednesday Addams ikonikussá vált tánca- írja a People.

A 16 éves Valjeva az orosz műkorcsolya-bajnokságon ezüstérmet vihetett haza a szenior női mezőnyben a programjával, amit Wednesday-nek öltözve csinált végig, és beleépítette a Jenna Ortega által játszott karakter híres mozdulatait.

Valjeva programja alatt először Danny Elfman (a sorozat zeneszerzője) Wednesday-témája hallható, majd átvált a The Cramps Goo Goo Muck című számára (ez hangzik el a sorozatban a táncos jelenet alatt), majd pedig Lady Gagá-tól hallható a Bloody Mary felgyorsított verziója.

A műkorcsolyázó programjáról készült felvétel bejárta a közösségi oldalakat, elképesztően népszerű.

Valjeva idén februárban írt történelmet, mivel a nők közül elsőként mutatott be négyfordulatos ugrást az olimpián. Ezután viszont nem éppen jó értelemben vetült rá a reflektorfény, mivel doppinggyanúba keveredett.

Wednesday tánca a netflixes sorozat negyedik részében látható, és gyorsan a széria legnépszerűbb jelenetévé vált.

Rengeteg ember utánozta már a mozdulatokat a TikTokon, bár nem a sorozatban elhangzó dallal, hanem Lady Gaga számával. Gaga sem maradt ki a buliból, és ő is Wednesday stílusában felöltözve adta elő a táncot:

@ladygaga BLOODY WEDNESDAY #fyp ♬ original sound - heyy

A sorozatról mi is írtunk, itt lehet olvasni a kritikánkat:


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!