A tanulságos történetű Csak te kellesz könnyed reggea-s stílusával, bájos lírájával és a Rapülők egykori sztárja által megfűszerezett iróniájával teszi igazi nyári csemegévé a dalt.


Erre a nyárra már „csak egy igazi szabadság himnusz kellett”, mely most végre Csak te kellesz címmel megérkezett. A 1AM producerpárosnak védjegye, hogy a legkülönfélébb sztárokat hozzák egy ernyő – most éppen egy napernyő - alá, ezúttal az ikonikus hangú, Kohánszky Roy vezette Roy Galerit; az élő legendát, Geszti Pétert és a Honeybeast énekesnőjét, Tarján Zsófit hallhatjuk új közösükben. Utóbbi két előadó számára fordulatos egymásra találás ez a projekt, hiszen Geszti annak idején Tarján Zsófit zsűrizte az X-Faktorban. Az újdonsághoz készült egy fantáziadús, kissé meghökkentő animáció is tökéletesen ábrázolva a dal hangulatát.

– mesélte Bartalos Jenő, a sikeres dalszerző és dalszövegíró, aki szerzőtársával Vékony Zolival alkotják a 1AM-et. Rengeteg hazai hírességnek készítettek toplistás szerzeményt. A duó először Roy-t találta meg, aki vadonatúj, egyedi hangzású formációjával, a Roy Galerivel örömmel szállt be a produkcióba.

„A szám demóját amikor először meghallgattam, a dallamossága, a szövegvilága rögtön meggyőzött arról, hogy ezt el szeretném énekelni. Mindenképpen duettben képzeltük el a felvételt, így jutott eszembe Tarján Zsófi, a Honeybeast énekesnője, akinek mind a hangszíne, mind a zenei munkássága közel áll hozzám. Felhívtam Zsófit, aki meghallgatva a demót rögtön igent mondott” – folytatta Roy a kiadvány születésének háttértörténetét.

Ekkor még hazánk egyik legsikeresebb női frontembere mit sem sejtett arról, hogy egykori X-Faktor mentora, Geszti Péter egy rap verze erejéig is be fog szállni a dalba. Annak idején Péter nagy hatással volt az előadóra, melyről Tarján Zsófi először most nyilatkozott személyesen:

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!